Viktig information från styrelsen den 26 september

Laddboxar
Styrelsen har beslutat att installera laddboxar för elbil i vårt område. Alla befintliga motorvärmaruttag kommer att bytas mot en kombiladdbox som har två olika uttag: ett för motorvärmare och ett för elbilsladdning. Detta innebär att de som vill använda motorvärmare kan fortsätta att göra det på precis samma sätt som tidigare och kommer att debiteras på samma sätt.

Tisdagen den 10 oktober påbörjas arbetet med att installera laddboxar vilket beräknas pågå i 2 veckor. Under denna tid ber vi dem som har bilar parkerade i carportarna att lämna minst 1.5 m fritt mellan bil och carportvägg. Efter installation dröjer det ytterligare ca 14 dagar innan anläggningen tas i drift. Vi kommer att återkomma med mer praktisk information om hur kombicentralen aktiveras och används och information om hur debitering kommer att lösas.

Utförlig information finns att läsa här: Mer om laddboxar och Infoblad Zpark

Hissmodernisering
Måndagen den 6 november
kommer modernisering av 2 hissar att påbörjas i husen på Ekebyvägen 18 och på Ekebyvägen 34, ett 3-plans- och ett
4-planshus. Arbetet kommer att pågå i 2-3 veckor och sker samtidigt i de båda husen. Moderniseringen görs på grund av utdaterade styrsystem med mera. Vi beklagar att detta kommer leda till att hissarna inte kan nyttjas dessa dagar samt det buller arbetet kommer orsaka. Se inlägget från den 27 juni för mer information om varför detta behöver göras nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *