Information från styrelsemötet den 25 oktober

OVK
Rengöringen av våra ventilationskanaler har till största delen gått som planerat. IMS-ventilation återkommer den 5 december för åtgärd i de få återstående lägenheterna.

Vi vill passa på att påminna alla medlemmar om att ventilationen absolut inte får ändras vid renovering/ombyggnation av kök utan att först kontakta styrelsen. Eftersom varje lägenhet har en egen fläktmotor som driver ventilationen i den egna lägenheten är det väldigt viktigt att man vid eventuella ändringar kontrollerar att fläktkåpa och fläktmotor verkligen fungerar ihop. Vi vill också påminna om att spaltventilerna ovanför våra fönster bör rengöras emellanåt.

Höjning av månadsavgiften med 10%
Det har säkert inte gått någon förbi att inflationen ligger på cirka 9-10% och att priserna rusar. Priset på bland annat fjärrvärme kommer att höjas med 13% efter årsskiftet och elpriset har redan gått upp. Med anledning av detta har styrelsen beslutat att höja avgifterna med 10% från och med årsskiftet och inte bara med 5% som vi tidigare har aviserat.

”Visst kan vi hjälpas åt att hålla kostnaderna nere
genom att inte låta fönster stå öppna och genom att
hushålla med vattnet”.

Styrelsen

Valberedning
Vi saknar fortfarande en valberedning. Om du själv är intresserad av att bistå föreningen med detta viktiga arbete, eller känner någon som du tycker skulle passa bra i denna roll, ber vi dig att kontakta styrelsen.

Snart är det Jul!
Ljusgranen kommer att hissas upp i flaggstången som vanligt
inför första advent den 27 november.

Styrelsen


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *