Information från extrainsatt styrelsemöte den 8/6

Med anledning av att det dröjer till ordinarie mötesdag som vi fortsätter att ha sista tisdagen i månaden klockan 18:00, valde den nya styrelsen att träffas för en genomgång av det som är aktuellt just nu.

– Under veckan som kommer går styrelsen igenom OVK-besiktningen från den 27/28 april tillsammans med besiktningsmannen. Vi återkommer med information gällande eventuella åtgärder som resultat av besiktningen.

– Föreningen har nu upplåtit gemensamhetslokalen/gästrummet till den första ukrainska flyktingfamiljen, en mamma med två barn. Styrelsen beslutade att för allas trygghet ska ett dokument med skötselinstruktioner utformas och översättas till ukrainska. Detta ska handla om brandskydd, skötsel av lokalen, sophantering och hur man bokar tvättstuga med mera.

Styrelsen beslutade att en hörna av lokalen ska inredas med soffa, bord, matta och golvlampor. Finns det någon/några i föreningen som vill bidra med detta? Hör då av er till styrelsen@brfhammarbacken.se, och gärna så snart som möjligt.

– Det övre grovsoprummet har tyvärr fyllts med wellpappkartonger som inte plattats till, en stor leksaksbil med eldrift med mera, med mera. Som vi informerat om tidigare vägrar sophämtarna att hantera överfulla kärl. Och elartiklar vet vi nog alla att det inte ska kastas i grovsoporna. Vi blir debiterade extraavgifter vid dessa tillfällen och vi vädjar till alla att respektera reglerna för vad som får kastas och att inte fylla kärlen mer än till kanterna.

Styrelsen önskar alla en glad sommar!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *